Sport & Vrijetijd

Leden van NEO Wielerclub ontvangen verrassingspakket

Nico Gosselt en Ariël Unverzagt overhandigen attentie aan Maurice Sloot

BORNE - Het duurt lang voor de leden van de NEO Wielerclub weer samen kunnen fietsen. De coronapandemie heeft noodzakelijkerwijs ook de sociale contacten lange tijd onmogelijk gemaakt. 

De leden hebben niet of nauwelijks samen kunnen fietsen, zijn niet samengekomen in het clubhuis om voor aanvang een kop koffie te drinken en na afloop een biertje op het terras. En ook de toertochten en de jaarlijkse fiets-weekendjes zijn voor het tweede jaar op rij afgelast. Om het onderlinge contact niet geheel te verliezen heeft de wielerclub besloten alle leden een “wiemistoe”-attentie te bezorgen. Deze attentie is mede mogelijk gemaakt door Sloot 2Wielers.

Afgelopen week kregen alle leden in Borne en Hengelo een verrassingspakket, hierin naast wat versnaperingen ook wielerhandschoenen met het logo van de NEO Wielerclub en wielersokken met de opdruk van Sloot 2Wielers. De pakketjes zijn persoonlijk overhandigd door een drietal bezorgploegen. 

NEO Wielerclub
De NEO Wielerclub bestaat momenteel uit ca 60 personen. De wielerclub is een jaar of 8 geleden vanuit de voetbalclub NEO ontstaan. Inmiddels hebben ook steeds meer mensen, in leeftijd variërend van 30 tot 70, van buiten NEO, hun weg naar deze club gevonden. Elke zondagmorgen en ook regelmatig door de week, wordt er gefietst in groepen welke verschillen in sterkte, leeftijd en uithoudingsvermogen. 

Meefietsen?
Kom rustig een keer meefietsen om te kijken hoe je het vindt! Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig: kleedkamers, douches en niet te vergeten een prachtige kantine voor een hapje en een drankje. Belangstelling? Neem contact op met Nico Gosselt. Tel: 0622518317.

Uw reactie