Sport & Vrijetijd

Leden PSV Hertruiters succesvol op concoursen

HELLENDOORN - Leden van PaardenSportVereniging Hertruiters waren de afgelopen weken succesvol op verschillende concoursen.

Nické Miskotte en haar paard Kacie Vita gingen van start in Varsseveld in het L1 dressuur. Zij behaalden een eerste prijs met 211,5 punten in de eerste proef en een derde prijs in de tweede proef met 202,5 punten. In Isidorushoeve deden zij er een schepje bovenop en reden zij twee keer naar een eerste prijs met 209 en 205,5 punten.

Ook Silke Pot, Luc Eshuis en Amke Pot deden mee  in Isidorushoeve. Silke behaalde hier een eerste en een tweede prijs met haar pony Joy in de klasse L1 dressuur categorie DE met 184 en 197 punten. Luc ging met Blacky van start in de dressuur klasse B categorie DE en behaalde maar liefst 203 en 203,5 punten. Dit betekende twee keer de eerste prijs voor deze combinatie. En ook met springen wisten zij een derde prijs te pakken in de klasse BB. 

Amke reed haar pony Hooghematen’s Marshmallow naar een knappe tweede prijs met 194,5 punten in de klasse M1/M2 categorie CDE.
Thijs Eshuis deed mee met het springen om de Horka Cup in Zwolle. Hier kwam hij aan de start met zijn pony Sproet in de klasse B categorie AB. Met een mooi parcours en 80 punten voor de rijstijl wist hij de tweede prijs te bemachtigen.