Sport & Vrijetijd

Kinderschatkaart
Noordoost Twente biedt spannende activiteiten in de buurt

OLDENZAAL - Hou je van avontuur of vind je het leuk om spannende dingen te leren over de geschiedenis? Dan moet je de vernieuwde Kinderschatkaart Noordoost Twente eens op gaan halen bij de Tourist info. Hier staan ook hele leuke activiteiten op die je in de zomervakantie in de buurt kan doen. Want je hoeft helemaal niet zover weg om plezier te hebben!

Foto: Rick Bouwhuis Fotografie

Het is alleen al handig om deze kaart bij de hand te hebben om inspiratie op te doen voor een leuke activiteit. Je kan bijvoorbeeld lekker gaan zwemmen bij Vondersweijde als het lekker weer is. Of misschien is er een leuke voorstelling bij De Bond waar je ouders kaartjes voor willen kopen. Maar je kan ook zelf fruit gaan plukken bij Fruitboerderij Duvelshofke. De keuze is reuze.

Ben je een echte wildebras? Dan is het ook leuk om te gaan kanoën of steppen bij Outdoor Challenge Park. Of doe een leuke speurtocht in het centrum. Beklim de toren en beloon jezelf met een ijsje. Je kan natuurlijk ook lekker in het zand en het water spelen bij het Hulsbeek en tussendoor even ravotten in de speeltuin. Of doe een spannende speurtocht op de fiets! Er zijn ook activiteiten waarmee je een sticker kan verdienen van salamander Sammy. Als je vijf stickers hebt, mag je een cadeautje ophalen bij een Tourist info in Noordoost Twente.

De vernieuwde Kinderschatkaart kan je in Oldenzaal ophalen bij de Tourist info aan de Grootestraat 35, 0541-514023.