Sport & Vrijetijd

Kampioenenregen bij Tennisvereniging Smash

Het team van Joop Nijenhuis nadat ze kampioen werden

BORNE - In het weekend van 29-31 oktober werd de laatste ronde van de KNLTB-tenniscompetitie gespeeld. Voor maar liefst zeven teams stond er nog veel op het spel: het kampioenschap.

Zowel jeugdteams, 17+ teams als 35+ teams waren nog in de race om de titel, die ze uiteindelijk ook wisten binnen te slepen. Een heel mooi resultaat na een periode van anderhalf jaar waarin de competitie niet doorging of werd afgebroken. Veel leden hadden er weer zin in om competitie te spelen.

Er waren maar liefst 29 teams die in deze najaarscompetitie voor Smash uitkwamen. “Zoals vanouds was de vrijdagavond weer druk bezet, maar ook op de andere speeldagen was het op het park lekker druk. De competitiecommissie hoopt natuurlijk op nog meer deelname in het voorjaar. Op de zaterdag en zondag is hiervoor nog voldoende ruimte!”, laat TV Smash weten.

Kampioenen
Bij de 35+ teams werden de vrijdagavondteams Heren 3 (team van Maarten Ongering) en Dames 2 (team van Cindy Kruise) kampioen. Bij de vrijdagavondteams 17+ werd Dames 2 (team van Marlies Vons) kampioen.Ook de zaterdag 17+ teams Heren 1 (team van Eric Schut) en Heren 2 (team van Joop Nijenhuis) lieten zien de besten te zijn.

Bij de jeugd ‘zondag groen 10 t/m 12 jaar’ werd het team van Julius Volmerink kampioen. Bij ‘jongens 13 t/m 17 jaar’ werd het team van Jort Kosse kampioen.