Sport & Vrijetijd

Kampioenen Dynamo Tubbergen

TUBBERGEN - Maar liefst drie teams van Dynamo Tubbergen wisten zich onlangs tot kampioen te kronen. Zowel Dynamo CMV 3.3, Dynamo CMV 3.1 als Dynamo CMV 5.1 waren de beste in hun competitie. Namens de vereniging, van harte gefeliciteerd meiden!

Dynamo CMV 3.3 terechte kampioen

Met nog twee wedstrijden te gaan mochten (v.l.n.r.) Imke Muller, Lune Kok, Noë Hoek, Vajèn Leusenkamp en Maud Bekke zich al winnaars van de poule noemen.

Zaterdag 3 december hebben ze ook de kampioenswedstrijd tegen de Krekkers gewonnen, in het bijzijn van familie/Dynamo supporters en ouder-coaches. Het was een feestje!

En dat werd bij Kaps nog even doorgezet. Het team, getraind door Joost Sannen, speelt goed samen en plezier in het spel voert zichtbaar de boventoon. Daarmee hebben ze het kampioenschap binnengehaald.

Dynamo CMV 3.1 kampioen van de eerste seizoenshelft

De laatste wedstrijd van het seizoen tegen Set-Up was de beslissende. De meisjes van CMV 3.1 hadden het zelf in handen. Twee sets winnen was genoeg voor gedeeld kampioen met Tornado. Met drie sets winst stonden ze los én echt bovenaan. 

De dametjes begonnen met gezonde spanning. Helaas was Tess Snijders er niet bij omdat ze ziek was, heel erg jammer! De eerste set werd dik gewonnen met 57-26.

De tweede set maakten ze het toch wel spannend. Er was een voorsprong maar op een gegeven moment nog maar twee punten. Het werd beslist in de laatste halve minuut met een volleybal-move waardoor ze met 46-42 wonnen. De laatste set pakte het team door met name goede opslagen en wonnen ze met 51-33. Jahoo… Kampioen! Het kampioensteam bestaat uit Kyra Timmerman, Lize Zandman, Leonie Eppink, Eefke Nijhuis en Tess Snijders en wordt getraind door Joost Sannen.

Dynamo CMV 5.1 ongeslagen kampioen

Zaterdag 3 december kon in Fleringen de kampioenschapsvlag de lucht in voor de dames van Dynamo Tubbergen CMV 5.1: Lotte Beld, Fenne Muller, Lisa Velthuis en Madelief Degger. De dames hadden tegen Flevoll nog 1 set nodig om zeker te zijn van het kampioenschap. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 3-0. De dames werden goed aangemoedigd door de aanwezige ouders. Na de wedstrijd werden ze gefeliciteerd en kregen ze een medaille en een presentje.

In een competitie met Krekkers, Flevoll, Tornado en Esch Stars waren de dames voor elk team een maatje te groot en alle wedstrijden werden gewonnen met 3-0. Door Sinterklaas en het Nederlandse elftal werd het echte feestje gevierd na de laatste

wedstrijd op zaterdag 11 december bij Kaps.

Op de foto zien we de kampioenen en hun coach Marc Degger.