Sport & Vrijetijd

Kaliber Kunstenschool start met 'kidsklas Tekenen & Schilderen'

WIERDEN – Kaliber Kunstenschool start op donderdag 28 januari een korte creatieve cursus: de kidsklas Tekenen & Schilderen voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar. Ga in tien lessen samen met andere kinderen eigen kunst maken. Onder begeleiding van een professionele kunstdocent werk je op jouw eigen tempo.

“De ene week maak je een schilderij, de andere week ga je tekenen met krijt en de week erop leer je werken met klei”, aldus een woordvoerder van Kaliber. “Het is een zeer gevarieerde cursus waar je op een speelse manier te werk gaat. Aan de hand van verschillende thema’s en onderwerpen leer je creatief te denken en dit te vertalen in kunst. De ervaren docent kan jou goed begeleiden en helpen met jouw creatieve proces. Laat je inspireren en doe mee.”

De cursus start op donderdag 28 januari om 16.15 uur en wordt gegeven door Nicolette Zuiderwijk. De les is geheel corona-proof en wordt gehouden in het gebouw van De Passie aan de Akkerwal te Wierden. Kosten bedragen 97 euro voor tien lessen. Kijk voor meer informatie en voor aanmelden op de website van www.kaliberkunstenschool.nl. Let wel, de cursus kan alleen starten als de maatregelen het na 19 januari weer toelaten. Mocht lesgeven op eigen locatie nog niet mogelijk zijn, dan zal er worden gekeken naar een ander startmoment.

Uw reactie