Sport & Vrijetijd

Jeugdclubkampioenschappen Tennisvereniging Denekamp groot succes!

DENEKAMP - Na twee jaartjes pech door een hittegolf en COVID-19 konden de jeugdclubkampioenschappen bij de Tennisvereniging Denekamp eindelijk weer eens doorgang vinden. In zes dagen tijd hebben bijna alle jeugdleden met en tegen elkaar gestreden om de felbegeerde eerste en tweede plekken, verdeeld over veertien categorieën.

Silvie Pikkemaat en Kars Gelevert zijn de twee grote clubkampioenen in de Categorie Junioren A. Daarna volgen Luuk Haasewinkel en Sophie Bulter in de categorie Junioren BC.

In de groene categorie gingen Jop Busscher en Liz Zanderink er met de beker vandoor en in de jongste categorie oranje Jolien Bulter en Teun Pikkemaat.

Voor de kampioenen was er één enorme wisselbeker, beschikbaar gesteld door jeugdtrainer Victor Markink.

Maar eigenlijk kende dit toernooi alleen maar kampioenen. Er werd, naast ontzettend leuk getennist, vooral heel veel gelachen, aangemoedigd en waar nodig zelfs getroost. Absolute winnaars dus, allemaal!

Door het vernieuwde all-in lidmaatschap groeit het aantal jeugdleden in snel tempo. Het aantal deelnemers aan deze jeugdclubkampioenschappen was dan ook groter dan ooit en de organisatie gaat ervan uit dat dit volgend jaar weer overtroffen wordt.

Op de foto’s alle kampioenen en de nummers twee, twee ‘telmeisjes’ en de clubkampioenen in de Categorie Junioren A, Silvie Pikkemaat & Kars Gelevert.

Senior Clubkampioenschappen

Van 1 t/m 11 juli vinden op het tennispark van de Tennisvereniging Denekamp de clubkampioenschappen voor de senioren plaats. In diverse categorieën wordt gestreden om het clubkampioenschap. Er kon ingeschreven worden voor maar liefst twintig onderdelen, voor elk wat wils dus.

Zijn de clubkampioenen van 2019 Femke Rikkink en René Snijders in staat hun titel te verdedigen? Op zondag 11 juli zal men het weten…