Sport & Vrijetijd

Iris Scherphof & René Snijders Clubkampioenen TVD

DENEKAMP - Op het tennispark van Tennis Vereniging Denekamp vonden van 1 t/m 11 juli de clubkampioenschappen plaats voor de senioren van de vereniging. In diverse categorieën werd door de leden gestreden om de eerste plaats. Afgelopen zondag werden de finales gespeeld en vond aansluitend de prijsuitreiking plaats. 

Op de foto de kersverse clubkampioenen Iris Scherphof en René Snijders.

In zestien verschillende onderdelen werden in totaal ruim tweehonderd wedstrijden gespeeld. Het aantal deelnemende leden was met 207 spelers 21 meer dan in 2019.

In de heren categorie 3 / 4 was René Snijders in de finale duidelijk beter dan Matt lage Venterink getuige de 6-1 en 6-0 uitslag. Tijdens de prijsuitreiking gaf René wel aan dat hij verwachtte dat dit wel eens de laatste keer kon zijn dat hij de beker ‘met de grote oren’ had gewonnen. Dit gezien het feit dat de vereniging kan beschikken over een stel jongere spelers met veel potentie. De finale bij het herendubbel werd ook gewonnen door René Snijders. In deze wedstrijd eerder op de dag versloeg hij samen met Wouter Braamhaar in een spannende wedstrijd Martin ter Elst en Victor Markink met 3-6, 6-2 en 6-2.

Bij de dames was Iris Scherphof de sterkste. De pas 17-jarige versloeg in de finale Elleke Vastert met 6-2 en 6-3. Hier zijn de jongere speelsters al klaar om het over te nemen van de oudere garde.

In het damesdubbel werden Els Hilbrink en Daisy Veltmaat  de nieuwe clubkampioenen. Zij versloegen in hun finale Laura Grimberg en Kelly Lubben met 6-3 en 6-2.

Voor de overige uitslagen en standen wordt verwezen naar de website van de vereniging: www.tvdenekamp.nl.

Op de foto de kersverse clubkampioenen Iris Scherphof en René Snijders.

Uw reactie