Sport & Vrijetijd

Houtdorp Albergen 2021

ALBERGEN - Met meer dan 300 enthousiaste kinderen waren het 2 GEWELDIGE dagen op het Houtdorp in Albergen 2021! Het was de 30ste editie van Houtdorp Albergen en vond dit jaar plaats op woensdag 18 en donderdag 19 augustus 2021. Met als thema ‘Houtdorp viert Zomercarnaval’.

Op woensdagochtend om 9.00 uur barstte het Houtdorp los en werd er volop getimmerd door kinderen van 4 t/m 12 jaar oud van de basisschool. Donderdag was het tijd om de hutten te schilderen en te versieren met stof. Daarnaast was er volop vertier en plezier. Van een stormbaan, tot een knutseltent voor de kleine kinderen, bingo, en nog meer!Van al dat harde werken krijg je honger.. daarom was er tussen de middag een broodje knakworst voor de kinderen en de volgende dag werd iedereen voorzien van poffertjes. Ook werden er cupcakes versierd en kreeg ieder kind een schepijsje.

De commissie kijkt erg tevreden terug op het Houtdorp.Alle kinderen, hulp en sponsoren super BEDANKT! Hopelijk zien we jullie volgend jaar ALLEMAAL weer. Tot volgend jaar!

Kijk op onze Facebook pagina of op www.houtdorpalbergen.nl voor meer informatie.