Sport & Vrijetijd

Het nieuwe boek van Theo Vos uit Almelo is verschenen:
De Aandachtstrekker
ker’
Op de fiets naar Basel en van Berlijn naar huis

ALMELO - Klaar met de overvolle fietspaden in Nederland, vertrok Theo Vos met zijn fiets door Europa. In ‘De aandachtstrekker’ neemt deze fietsfanaat de lezer mee op een fantastische fietsreis door de mooiste delen van Europa en laat hij met zijn luchtige, maar goudeerlijke schrijfstijl de aandacht van de lezer niet meer los. Dit reisboek wordt sinds vrijdag 14 januari uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Opeens was hij er klaar mee. Op de racefiets door Nederland vastzittend aan je pedalen en dus gooide Theo het roer om en pakt het voortaan anders aan. Nog altijd op de fiets maar nu met tent en slaapzak fietst hij door Europa. Doet zijn inkopen in kleine dorpjes en kookt dagelijks zijn geliefde pasta. Theo beschrijft de dingen zoals hij ze onderweg ziet op een vlotte en losse manier doorspekt met humor. Hij is niet bang om een praatje te maken en het geluk zit in kleine dingen, maar soms moet je er een paar honderd kilometer voor fietsen. Als je ergens nog nooit bent geweest kun je ook niet verdwalen is zijn motto, je kunt er hooguit langer van genieten.

Over de auteur

Theo Vos (1968) woont met zijn vrouw in Almelo en samen hebben zij drie zoons. Als beroepsmilitair heeft hij al veel van de wereld gezien, en op de meeste plaatsen zou je daar niet zo gauw een fietser tegen komen. Theo kreeg de smaak van schrijven al vroeg te pakken, volgde een cursus en weet op een leuke manier zijn belevenissen over te brengen op de lezer.

Boekgegevens

Titel: De aandachtstrekker - Op de fiets naar Basel en van Berlijn naar huis

Auteur: Theo Vos

Verschijningsdatum: 14-01-2022

Aantal pagina's:   76

ISBN: 9789464502374     

Geïllustreerd: nee

Verkoopprijs:  € 17,99       

Uitvoering Paperback

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België