Sport & Vrijetijd

Herfstvakantieactiviteit Langeveen in teken van de Elephant Parade

LANGEVEEEN - De kinderen in Langeveen konden vorige week deelnemen aan een creatieve middag die in het teken stond van de Elephant Parade. De organisatie van deze middag was in handen van de Stichting Oonze Keark.

De animo voor deze middag was groot en werd met behulp van de vrijwilligers een fantastische middag. Met insecten spotter Hillie Waning werd een wandeling door het bos gemaakt bij de familie Geerink in Bruinehaar waar de kinderen op zoek ging naar de vele verschillende insecten die hier leven. In verband met het weer was ook het schilderen van de Happy Stones en de olifant stoepkrijt tekenwedstrijd bij de familie Geerink in de grote schuur. Kunstenares Miriam Boomkamp wees Lize oude Hendriksman als winnaar van deze wedstrijd. Lize  kreeg voor deze prestatie een boekenbon uitgereikt. Tweede werd Jaylin van de Wal en derde Boet Haarhuis. Bij het schilderen van de Happy Stones kreeg Noor ter Braak de eerste en Koen Oude Hesselink de tweede prijs.

De kinderen, vrijwilligers en organisatie vonden het een geslaagde middag die zeker voor herhaling vatbaar is. Wie weet komen Magic en Tamteh nog wel een keer naar Langeveen en Bruinehaar.