Sport & Vrijetijd

v.v. Bergentheim eindigt derde tijdens actie ‘Rondje voor je club’

Geweldige bedragen voor amateurverenigingen in Twenterand

TWENTERAND – De afgelopen tijd werd de actie ‘Rondje voor je club’ gehouden. De inwoners uit Twenterand hebben flink gedoneerd in deze lastige tijden voor de amateurverenigingen. Zo haalde VV Bruchterveld maar liefst €2.575,- op en v.v. Bergentheim maar liefst €5.100,-.

VV Bruchterveld is dolgelukkig met alle donaties. “Door alle gulle gevers zijn we geëindigd op een prachtige 5e plaats in Overijssel en op de 12e plaats van Nederland. En dat met 699 deelnemende verenigingen. Wat een geweldig resultaat! Namens VV Bruchterveld worden alle deelnemers aan de actie hartelijk bedankt voor hun gift!!”, zo schrijft de club.

Bij v.v. Bergentheim werd het een mega succes. Zij eindigden op de derde plaats in Nederland met een opbrengst van €5.100,-. “Een onwerkelijk totaalbedrag. Als kers op de taart deed ‘onze’ Arne Slot ook nog een duit in het zakje en werd record na record verbroken”, schrijft v.v. Bergentheim.

In heel Nederland deden 699 verenigingen aan deze actie mee. STEVO uit Geesteren is eerste geworden met maar liefst €9.510. Ook regionaal werd veel geld gedoneerd. Zo eindigde v.v. DKB op de 23e plaats met €2.220 en v.v. Kloosterhaar eindigde op de 38e plaats met €1.635.

Uw reactie