Sport & Vrijetijd

Gedenkwaardig voetbalseizoen SVZW spectaculair afgesloten voor pupillen

WIERDEN – Wie had gedacht dat het seizoen voor de SVZW-jeugd als een nachtkaars uit zou gaan, heeft het mis. Op de laatste voetbalzaterdag van dit seizoen is er voor de pupillen een gezellige seizoensafsluiting georganiseerd.

Na een week waarin het kwik de 32 graden aantikte op het sportpark te Wierden, keek de organisatie met argusogen naar de (onweers)buien, die voor deze zaterdag werden voorspeld. Al snel bleken die zorgen onnodig en onder een heerlijk zomerzonnetje en een gezellig muziekje kwamen allereerst de mini's het hoofdveld opdraven. Hier werden ze twee uur vermaakt met onder anderen levend tafelvoetbal, een stormbaan, een schotsnelheidsmeter en een voetbaldartspel. Tussendoor was er tijd voor (veel) ranja en konden de kinderen springen onder het water van een sproeier. Uiteraard mocht het patatje aan het eind niet ontbreken.

Later op de dag kwamen ook de JO8-, JO9-, JO10- en MO11-jeugd aan de beurt, waardoor het hoofdveld van 'De Zwaluwen' van 10.00 uur tot 18.00 gevuld was met kinderen en begeleiders. Doordat er nog steeds Coronamaatregelen van kracht waren, konden de ouders helaas niet genieten van dit spektakel, maar de kinderen hadden er niet minder plezier om. En of het zo moest zijn: om half zeven brak er een ware stortbui los. Gelukkig zat iedereen, inclusief organisatie, toen al moe maar voldaan thuis.

 

 

 

Uw reactie