Sport & Vrijetijd

Europees debuut van Apollo 8 live op Facebook van RTV Oost

Fotograaf: Jan Bredewoud

BORNE - Vrijdagavond is bekendgemaakt dat voor de komende weken geen publiek welkom is bij sportevenementen. Dat betekent dat er ook bij Apollo 8 geen supporters naar binnen mogen om Dames 1 te supporten tijdens het Europese debuut tegen het Spaanse Sanaya Libby’s La Laguna op 18 november om 20.00 uur.

“Met ons Europese debuut in het vooruitzicht is dit een enorme teleurstelling. Dat hadden we ons natuurlijk anders voorgesteld. We keken er, net als vele anderen, ontzettend naar uit om er in een volle Veste een mooie volleybalavond van te maken”, laat Apollo 8 D1 weten via Facebook. “Door veel mensen is achter de schermen keihard gewerkt om alles te realiseren. En daar zijn we ontzettend trots op! Daarom gaan we donderdag knallen, want we weten dat jullie digitaal en op afstand met ons meekijken en meejuichen!”

De wedstrijd is live te zien op het Facebook-kanaal van RTV Oost. Ook volgt later een ruime samenvatting op de zender. Houd de komende dagen de social media kanalen van Apollo 8 goed in de gaten voor informatie over deze unieke wedstrijd. Heb je een kaartje gekocht? Dan heb je natuurlijk recht op teruggave van geld wat je voor het kaartje hebt betaald. Meer informatie op www.apollo8.nl/europacup.