Sport & Vrijetijd

Borhave organiseert 1e NK Beachhandbal Kwalificatietoernooi in 2020!

Het jaar 2020 zou voor Borhave een mooi jaar worden, de club bestaat namelijk 50 jaar en dit zou 28 maart gevierd worden met diverse activiteiten en een afsluitende feestavond, helaas heeft corona hiervoor een stokje gestoken en konden de activiteiten die gepland stonden niet doorgaan.

 

Ook staat er 4-5-6 september het 8e Borhave “Albert Mulder” NK Beachhandbal Kwalificatie toernooi gepland en …..gelukkig !!!! zoals het er nu uitziet gaat dit toernooi wel door.

 

Veel mensen van Borhave, de gemeente Borne en Webton zijn bezig om alles in goede banen te leiden en om ervoor te zorgen dat het weekend ondanks corona een daverend succes gaat worden.

 

Na veel overleg heeft de Beach-commissie een protocol in elkaar gezet die voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM, Gemeente Borne en Webton, zelfs nu worden er nog steeds aanpassingen gemaakt in het protocol, om ervoor te zorgen dat iedereen coronaproof kan beachhandballen.

 

In het weekend van 4-5-6 september spelen we met 16 sterke teams per leeftijdscategorie, iedere leeftijdscategorie speelt een dagdeel, verspreid over drie dagen. Allemaal strijden zij voor punten die meetellen voor het NK-Beachhandbal 2021.

 

Helaas door de Corona kunnen zij geen toeschouwers uitnodigen om te komen kijken, maar er is wel een livestream aanwezig zodat iedereen kan genieten van het mooie beachhandbal.

 

Te zien op livestream:

 

  • Vrijdag 4 sept van 17 uur tot 20.15 uur: D-spelers Meiden
  • Zaterdag 5 sept van 8.30 uur tot 13.15 uur: C-spelers Meiden en Jongens
  • Zaterdag 5 sept van 14 uur tot 19.00 uur: B-spelers Meiden en Jongens
  • Zondag 6 sept van 8.30 uur tot 13.45 uur: A-spelers Meiden en Jongens
  • Zondag 6 september van 14 uur tot 19.00 uur: Senioren Dames en Heren

 

https://www.youtube.com/channel/UCVkiGlmJnzAK-5bArFY_QGQ/featured