Sport & Vrijetijd

Bevers Teylersgroep gaan als piraten schat zoeken tijdens kamp

LOSSER - Onlangs was het eindelijk zover: de bevers van Scouting Teylersgroep mochten in hun eigen clubhuis in de Zandbergen op kamp. Iedereen was verkleed als piraat. Er hing in de vlaggenmast een brief van kapitein Arghh. Hij was onderweg naar het Zaandhoes gestrand en daarbij was hij alle munten en diamanten verloren. 

De beverpiraten wilden graag helpen om dit allemaal weer te verzamelen. Hiervoor zijn ze naar het Lutterzand vertrokken en hebben vanuit Het Paviljoen een tocht gemaakt om de schat te kunnen vinden. Met een metaaldetector hebben alle kinderen een mooie munt gevonden. Daarnaast hingen in de bomen overal zakjes met munten en diamanten. Weer terug bij het clubhuis hebben ze goudstaafjes gegeten. De volgende dag moesten ze nog een boot bouwen om op zee te kunnen varen. Gelukkig kon Kapitein Arghh daarna zelf weer verder varen en mochten de beverpiraten de gevonden munten en diamanten houden. Wat een geweldig avontuur hebben de Bevers beleefd tijdens dit zonnige weekendkamp.

Kinderen in de leeftijd van 4, 5 tot 7 (+/-) die het leuk vinden om lekker buiten in de natuur te spelen, mogen gerust een keer komen kijken tijdens een opkomst (zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur). Beleef de mooiste avonturen en gezellige spelmiddagen bij de Bevergroep en leer spelenderwijs samenwerken in de prachtige omgeving van de Zandbergen. Wie durft?  Meer informatie: http://www.teylersgroep.nl/ speltakken/bevers/.