Algemeen

Zonnebloem Geesteren zet vier jubilarissen in het zonnetje

Onlangs heeft de Zonnebloem afdeling Geesteren vier jubilarissen gehuldigd. Als klap op de vuurpijl kwam de burgemeester om 15.45 uur de jubilaris Annie Kreuwel nog extra in het zonnetje zetten en een Koninklijk lintje overhandigen.  

Annie is 40 jaar vrijwilligster bij de Zonnebloem. Daarnaast is zij 22 jaar voorzitster geweest.  Zij ontving daarvoor de gouden insigne met een boeket en een cadeaubon. Ook heeft zij zich op allerlei gebied verdienstelijk gemaakt voor de gemeenschap Geesteren, waarvoor ze een Koninklijk lintje van de burgemeester kreeg uitgereikt.   

Wilma Arends, 35 jaar vrijwilligster, ontving een mooi boeket bloemen met een cadeaubon. De Zonnebloem kent geen insigne voor 35 jaar verdiensten anders had ze die zeker verdiend. Truus Engbers en José Lohuis zijn beiden tien jaar vrijwilligster en ontvingen een zilveren insigne met bloemen. José is daarnaast ook al jaren penningmeester.  

Alle jubilarissen worden van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie inzet. De Zonnebloem afdeling Geesteren hoopt dat zij zich nog lang blijven inzetten voor de medemens. Mede door jullie kan de Zonnebloem doorgaan met het prachtige werk. In het kader van Nationale Ziekendag kregen afgelopen vrijdag veel zieken een boeket ten teken dat er in deze voor hen moeilijke tijd aan hen gedacht wordt.

Uw reactie