Algemeen

Zesduizend gratis shoppingbags voor winkelend publiek Losser

LOSSER - Ondernemers uit het centrum van Losser delen in de komende weken 6000 shopping bags uit aan het winkelpubliek in Losser. Op donderdag 25 november gaf voorzitter Marcel de Jong, voorzitter van Centrum management Losser (CML), de eerste exemplaren aan de wethouders Harry Nijhuis en Jaimi van Essen.

Woensdag 10 november werd bekend gemaakt dat de centrumondernemers van Losser in overgrote meerderheid hebben gestemd vóór voortzetting van de Bedrijveninvesteringszone in het centrum van het dorp Losser. CML en gemeente Losser zijn erg blij met deze steun van de ondernemers. Voorzitter Marcel de Jong: “CML kan nu, samen met de gemeente, doorgaan op de ingeslagen weg. Verder bouwen aan een levendig, aantrekkelijk en veilig centrum van Losser. Fijn om te winkelen, fijn om te verblijven, fijn om te bezoeken.”

Het hele jaar door evenementen zorgt voor sfeer in Losser

Marcel de Jong: “Met elke laatste zaterdag van de maand ‘de boerenmarkt’ als rode draad van de vele terugkerende evenementen door het hele jaar heen, zorgen we ervoor dat Losser levendig en gezellig is, voor elk wat wils. Meer dan 100 winkels (alle branches zijn in Losser wel vertegenwoordigd),  een persoonlijke benadering door de veelal kleine ondernemers, gratis parkeren, mooie horeca, prachtige oude gebouwen, een prachtig aangekleed centrum (terwijl het nog maar half af is) zorgen ervoor dat Losser meer dan de moeite waard is.”  Bijna gelijktijdig met het verlengen van de bedrijveninvesteringszone is door de gemeente het ‘oude postkantoor’ gekocht en plat gegooid. Een prachtige plek is nu van deze locatie gemaakt, met een ruime opening naar winkelcentrum De Brink. Samen zijn ze op weg om Losser permanent op de kaart te zetten en klaar te maken voor de toekomst. 

In dit kader heeft het CML tassen laten maken om iedereen ervan te overtuigen. Losser gaat ook voor duurzaam. Samen op weg de toekomst in met deze herbruikbare shoppers. Meer dan 6000 tassen worden in de komende weken gratis uitgereikt, bijvoorbeeld op de boerenmarkten, zodat je binnenkort iedereen met deze geweldige tas in het mooie centrum ziet shoppen.