Algemeen

Yauno Ambachtelijk schenkt voorraad aan Voedselbank

LOSSER - Yauno Ambachtelijk (naast het gemeentehuis) heeft haar voorraad levensmiddelen geschonken aan Voedselbank Losser. “Aanvankelijk was het idee om de voorraad tegen hoge kortingen te koop aan te bieden, maar toen kwam het idee van een schenking aan de Voedselbank”, aldus Kaby Yauno, eigenaar van de lunchroom en Yauno olijven op de Brink in Losser.

Yauno Ambachtelijk werd vlak voor de corona-uitbraak geopend, waarna Kaby besloot om de lunchroom om te vormen tot een supermarkt met oosterse levensmiddelen. Klanten konden vanwege de pandemie toch niet binnen zitten voor een kop koffie en een broodje.

Nu de mogelijkheid weer bestaat om in de horeca gasten te ontvangen, wordt Yauno Ambachtelijk weer omgetoverd tot de lunchroom, die aanvankelijk beoogd was.

Onlangs hebben medewerkers van de Voedselbank deze levensmiddelen en andere voorraad opgehaald op de locatie van Yauno Ambachtelijk. Meer dan 40 kratten met etenswaren, cosmetica en schoonmaakspullen konden worden gevuld. Geweldig bedankt voor deze gulle gift!

Als Voedselbank kunnen zij hier weer een mooie tijd mee vooruit en kunnen ze hun klanten bedienen met producten die normaliter niet in het assortiment zitten.