Algemeen

Wijngrootheid Gustav Krug te gast bij Luke’s in Rijssen

REGIO – Gustav Krug, de wijnboer van wereldklasse uit Wenen, komt zijn expertise van wijnen delen bij Luke’s Gastrobar & lounge (op het terrein van discotheek Lucky) in Rijssen. Aankomende vrijdag, 21 augustus, is Krug vanaf 19.00 uur te gast om onder het genot van acht heerlijke gerechtjes diverse wijnen te presenteren.

De familie Krug begon in 1905 met het maken van wijn in het Oostenrijkse Gumpoldskirchen. Anno 2018 leiden Gustav Krug en zijn vrouw naast hun werkzaamheden in het grote wijnbedrijf van 34 hectare ook een restaurant en hotel. De ambitie van Krug is om de absolute top in rode en witte wijnen te maken en heeft

een voorliefde voor bijzondere etiketten en flessen met een grotere inhoud. Vele zien in de etiketten die Krug gebruikt een seksueel getint verhaal, toch is dit maar een deel van de waarheid.

Vrijdag vertelt Krug het gehele verhaal vertellen over zijn wijnen, etiketten en het leven van een wijnboer. Om deel te nemen aan dit arrangement is reserveren noodzakelijk. Dat kan via www.lukesgastrobar.nl.