Algemeen

Wij bedanken alle lezers en adverteerders én wensen iedereen 'n gezond en gelukkig 2021!

WIERDEN – Opnieuw is het gelukt om het afgelopen jaar maar liefst 53 mooie, informatieve en gevarieerde edities van deze krant te maken. En afgaande op de reacties die we binnen krijgen, wordt De Wiezer met plezier ontvangen. Reden te meer om in deze eerste editie van 2021 jullie allemaal, onze trouwe lezers, te bedanken voor het vertrouwen en de interesse. Grote waardering is ook zeker op zijn plaats voor de adverteerders, die deze krant mogelijk maken én die al jarenlang wekelijks hun klanten bereiken met aantrekkelijke aanbiedingen, bedrijfsnieuws en mooie acties.

Als makers van De Wiezer vinden wij het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt, om de inwoners van de gemeente Wierden te informeren over de diversiteit aan activiteiten op het gebied van sport, cultuur, religie, ontspanning, gezondheid en alle andere zaken waarbij een huis-aan-huisblad kan bijdragen aan het succes. Blijf dus vooral nieuwtjes, tips, aankondigingen, verslagen en foto's naar onze redactie sturen!

Binden
Ook in het afgelopen bizarre jaar, dat vooral in het teken stond van het coronavirus en de zware maatregelen daaromtrent, hebben we bewezen elke week weer veel lezenswaardig nieuws te presenteren. Misschien was juist dit jaar met een landelijke lockdown en heel veel beperkingen De Wiezer wel het middel om de Wierdense samenleving te binden en het noaberschap te versterken.

Online
Nieuws van verenigingen, stichtingen, organisaties, kerken, bedrijven, particulieren en natuurlijk de publicaties van gemeente Wierden maken samen een actuele krant. Tevens wordt een selectie van de berichtgeving online geplaatst op de website (www.dewiezer.nl) en is de krant ook via Facebook te volgen.

Bezorging
De Wiezer heeft een sterke groep bezorgers die wekelijks hun uiterste best doet om iedere brievenbus in het bezorgingsgebied te bereiken. Het kan natuurlijk voorkomen dat het een keer niet lukt. Laat dat weten: een snelle reactie kan ook zorgen voor een snelle oplossing!

2021
Het nieuwe jaar is inmiddels van start gegaan, met hopelijk mooie en dikke Wiezers vol nieuws, aankondigingen en natuurlijk een keur aan advertenties vol voordeel en nieuws van de ondernemers. Het team van De Wiezer wenst al onze lezers een bijzonder mooi, gezond en succesvol 2021!

Uw reactie