Algemeen

Weusthuis Makelaardij heeft draai gevonden in Losser

LOSSER - Deze maand is het twee jaar geleden dat Weusthuis Makelaardij haar vestiging in het centrum van Losser opende. Sindsdien zijn er al veel woningen van eigenaar gewisseld door bemiddeling van Weusthuis Makelaardij.  “We gingen knallend van start,” blikt medewerker Miriam Poell tevreden terug, “Mensen wisten ons snel te vinden. We kregen een warm welkom van de Lossernaren. De ingezette koers is goed. Dat merk je vooral wanneer er nieuwe gezichten binnen komen die door anderen naar ons zijn doorverwezen. De verhalen zijn positief.” 

Aandacht en tijd voor de klant

Makelaar Femke van Benthem beaamt dat. In 2020 begon ze bij Weusthuis in de binnendienst als onderdeel van het inwerktraject richting makelaar in Losser. Femke is afgelopen april begonnen als makelaar. Ze is gedreven en enthousiast en wil het beste voor koper en verkoper: “Ik houd van transparantie voor beide partijen, open en eerlijk met aandacht en tijd voor de klant. Samen met mijn collega’s wil ik Weusthuis in Losser nog meer op de kaart zetten. Mensen mogen hier altijd binnen lopen, de koffie staat klaar. Wat dat betreft vergelijk ik Losser wel met mijn eigen woonplaats Denekamp. Het dorpse karakter spreekt mij enorm aan. Ik maak graag kennis met de de mensen uit de gemeente Losser. Tijdens een vrijblijvend verkoopgesprek luister ik graag naar de plannen van de verkoper en maak ik graag een gratis waardebepaling van hun woning.” Binnenkort zal onze nieuwe collega Sylvia Stiphout het team in Losser als makelaar completeren.

Huizenmarkt is nu gekkenwerk

Het werkgebied bestrijkt Losser, Overdinkel, Glane, Glanerbrug, De Lutte en ook Enschede. Voor de overige aangrenzende plaatsen wordt veel samengewerkt met de vestingen van Weusthuis Makelaardij in Oldenzaal en Denekamp. “Dat is ook onze kracht,” legt Miriam uit, “In totaal hebben we vijf vestigingen in Twente. Ook in Tubbergen en Almelo. Zo bestrijken we samen een groot gebied met veel kennis, deskundigheid en ervaring in huis. Mensen gaan steeds vaker op zoek naar een woning buiten hun huidige woonplaats. Ze zoeken vooral een fijn huis om in te wonen met een mooie omgeving en dat hoeft niet altijd plaatsgebonden te zijn. Het nieuwe thuiswerken speelt daarbij ook steeds vaker een rol. Door ons brede netwerk kunnen wij daardoor goed helpen en meedenken. Dat vinden de meesten prettig, vooral nu de huizenmarkt echt gekkenwerk is ”.

Als eerste op de hoogte

Op www.weusthuismakelaardij.nl kunnen woningzoekenden zich gratis inschrijven om zo als eerste op de hoogte te worden gebracht van het nieuwe aanbod. Binnenlopen in het kantoor aan de Brinkstraat in het centrum van Losser kan altijd op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur en op afspraak.  Weusthuis deelt het kantoor met onafhankelijk financieel adviesbureau Senger & Gervink dat wanneer de klant het wenst, adviseert bij het afsluiten van een hypotheek. 

Weusthuis-DNA

Weusthuis Makelaardij begeleidt in aankoop en verkoop van woningen en voert taxaties uit.  Daarnaast begeleidt het bedrijf huur- en verhuurtransacties en begeeft het zich op de zakelijke onroerendgoedmarkt, met o.a. een specialisme in de agrarische sector

Wat je vraag ook is, Weusthuis heeft door de grootte van de organisatie Twentebreed altijd een specialist in huisof de juiste partij waarmee ze discreet kunnen sparren.