Algemeen

WensAmbulance Oost-Nederland ontvangt cheque

OLDENZAAL - WensAmbulance Oost-Nederland nam onlangs in Winkelcentrum Vijfhoek uit handen van voorzitter van de winkeliersvereniging, Maja Veldhuis, een cheque ter waarde van 2.500 euro in ontvangst.

Veldhuis (tevens mede-eigenaar van Kantoorboekhandel Vako): “We waren er als winkeliersvereniging snel over uit om de cheque aan de WensAmbulance te overhandigen vanwege de rol die deze vrijwilligersorganisatie speelt in de regio. We vinden het geweldig dat zoveel enthousiastelingen zich onbezoldigd inzetten voor het verwezenlijken van de laatste wens van terminaal zieken.”

Jan Spit namens WensAmbulance Oost-Nederland: “Met behulp van deze cheque willen we ons jaarlijkse rittenaantal volgend jaar fors uitbreiden zodat we nog meer wensen in vervulling kunnen brengen. Ons credo luidt ‘van wens naar werkelijkheid’. Momenteel beschikken we over zo’n 100 vrijwilligers en 3 ambulances. Ook die aantallen willen we graag vergroten.”

De cheque bestaat verder uit geld dat is opgehaald dankzij een pot in het winkelcentrum waar mensen geld in konden doen. Ook het bedrijfsleven heeft gedoneerd.