Algemeen

VPS Sport- en massagetherapie en zwembad De Kuiperberg schenken opbrengst aardbei-zwemmen aan Caritas

OOTMARSUM - Op woensdagochtend 8 juli vond in zwembad De Kuiperberg het ‘aardbei-zwemmen’ plaats. Daarbij konden de zwemmers na afloop van het zwemmen een bakje aardbeien kopen voor een goed doel. Als goed doel werd voor Caritas gekozen. De aardbeien waren gesponsord door De Manderveense Aardbei. Op vrijdag 28 augustus mochten Annemarie Hulsmeijers en Maria Kreuwel namens het bestuur van Caritas een cheque in ontvangst nemen uit handen van badmeester Vincent Pieterson.

Voor het bedrag zal een goede bestemming worden gezocht voor mensen die een (financieel) steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.
 

Help Caritas helpen
Mocht u het vrijwilligerswerk ook financieel willen ondersteunen, dan kan dit door een donatie te storten op bankrekening NL91 RABO 0 1107 797 89 t.n.v. P.C.I. Lumen Christi. Dankzij uw bijdrage kunnen mensen in Agelo, (Oud) Ootmarsum, Nutter, Tilligte, Noord Deurningen, Lattrop, Denekamp, Beuningen en De Lutte worden geholpen waar mogelijk. Voor vragen of hulpvragen kunt u bellen met telefoonnummer 06-30145512.

Uw reactie