Algemeen

Verjaardagsbox Tubbergen

TUBBERGEN - De Verjaardagsbox staat logischerwijs vooral bekend om hun’verjaardagsbox’, de box met verrassingen voor kinderen waarvan de gezinnen het (tijdelijk) even wat minder breed hebben, zodat ook zij hun verjaardag kunnen vieren. Echter heeft de Verjaardagsbox hiernaast ook nog de Sintbox en de Vakantiebox. Vorige week was het tijd voor de laatstgenoemde. 

De Vakantiebox werd vorige week ingepakt door vele vrijwilligers.

De boxen waren allemaal ontzettend mooi versierd met zomerse tekeningen door kinderen van de Aloysiusschool uit Geesteren. 

Ook dit jaar zat de vakantiebox weer vol leuke kadootjes voor in de vakantie, zoals wat speelgoed, een strandlaken, zonnebrandcrème, zwembuis, lekkernijen en daarnaast enkele bonnen voor bijvoorbeeld het zwembad of een ijsje. Kleine attenties en extraatjes die voor deze gezinnen in de vakantie geen vanzelfsprekendheid zijn.

Dit keer werden de vrijwilligers goed geholpen. Wethouder Hilde Berning-Everlo en kinderburgemeester Mats Nijhuis waren er dit jaar namelijk bij om de vrijwilligers te helpen de 68 vakantieboxen in te pakken. Een erg leuke ervaring voor beide partijen.

De vakantiebox 2021 is mede mogelijk gemaakt door de lokale ondernemers, waarvoor hartelijke dank. Vorige week zijn alle 68 Vakantieboxen afgeleverd bij de gezinnen. Voor iedereen een prettige vakantie namens de Verjaardagsbox.