Algemeen

Verjaardagsbox Gemeente Tubbergen neemt 100 boeken in ontvangst
“Het avontuurlijke Kinderkeuzeboek”

TUBBERGEN - Voor heel wat kinderen is het hun lievelingsboek geworden, omdat ze het zo leuk vinden om te kiezen. Irene van der Laan schreef ‘Het Avontuurlijke Kinderkeuzeboek’.  

Hét belevenis-boek met en voor kinderen gemaakt van 5 t/m 8 jaar. Het boek werkt als een menukaart waarin kinderen kunnen kiezen tussen twee hoofdpersonen, drie verschillende dieren en drie verschillende plekken. In totaal geeft dit 18 verschillende vijf-minuten-verhalen.  Irene koos de Verjaardagsbox Gemeente Tubbergen als één van haar drie goede doelen. De Verjaardagsbox mocht afgelopen vrijdag 23 april maar liefst honderd van deze mooie boeken in ontvangst nemen. Honderd verschillende kinderen kunnen zo blij gemaakt worden op hun verjaardag met dit mooie verhalenboek.

Irene kwam hiervoor naar Albergen toe, om deze grote gift persoonlijk te overhandigen. Zij kreeg op de locatie bij Kadoes een rondleiding en uitleg over de werkwijze van de Verjaardagsbox.

Eerder heeft Irene met kinderen ook hun eigen verhalenboek gemaakt. Ze vinden dit zó leuk om te doen!

Mocht je dit een leuke activiteit met je kind of kleinkind vinden, kijk dan opde website  www.hetkinderkeuzeboek.nl voor verdere uitleg. Uiteraard kan je het boek ook hier kopen, mocht je dat willen.

Uw reactie