Algemeen

Uitreiking Koninklijke onderscheiding aan de heer Willy Rozenkamp

Vrijdag 3 juni 2022 is de heer Willy Rozenkamp (66) woonachtig in Nijverdal (gemeente Hellendoorn) tot zijn grote verrassing benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Burgemeester Jorrit Eijbersen van de gemeente Hellendoorn speldde hem het lintje op. Willy Rozenkamp ontving de Koninklijke onderscheiding voor de manier en de bijzondere wijze waarop hij invulling heeft gegeven aan zijn vak als all-round sealer bij de Verpakkingsindustrie Stempher in Rijssen en de vele maatschappelijke functies die hij uitvoert.

Hij is meer dan 40 jaar werkzaam bij Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher B.V. in Rijssen. Hier is Willy Rozenkamp begonnen als medewerker in de productie en inmiddels werkzaam als all-round sealer. De laatste jaren oefent hij ook het leermeesterschap uit. Zo draagt Willy zijn kennis en ervaring over aan de nieuwe generatie.

Naast zijn werk vond hij nog de tijd om zitting te hebben in tal van commissies.
Zo is hij Kaderlid van het FNV en CAO-onderhandelaar voor de Kartoflex CAO. Door zijn lidmaatschap van de Ondernemingsraad en voorzitter van de personeelsvereniging is hij de vraagbaak voor zijn collega’s.

De familieleden van Willy waren ook niet op de hoogte dat hij een onderscheiding zou ontvangen.
De burgemeester was speciaal vanuit Hellendoorn gekomen om Willy de versierselen op te spelden bij Stempher B.V.
"Je bent een echte Nijverdaller, geboren in Hellendoorn. Al die jaren heb je je met hart en ziel hier ingezet voor het bedrijf en de mensen binnen het bedrijf. Wie omziet naar een ander, doet het altijd goed." sprak burgemeester Eijbersen de heer Rozenkamp toe.

Directeur Arjen van de Werve roemt Rozenkamp voor zijn inzet bij Stempher en zijn maatschappelijke taken: “Namens Stempher feliciteren wij Willy van harte met deze bijzondere onderscheiding en wensen we hem samen met zijn familie een welverdiende fijne tijd toe na zijn pensionering. Wij zijn dankbaar voor de actieve rol die hij in en rond ons bedrijf heeft ingevuld!”