Algemeen

TiMaX-DeVoKo verkoopt zomerbloeiers

DENEKAMP -  Bestel je zomerbloeiers dit jaar online bij TiMaX-DeVoKo. Op zaterdag 8 mei, de dag voor Moederdag, brengt volleybalvereniging TiMaX-DeVoKo uit Denekamp de prachtig gekleurde zomerbloeiers bij iedereen thuis langs. Deze kleurrijke actie die in samenwerking met Kwekerij Aarninkhof is opgezet, is enerzijds om natuurlijk de vereniging een mooi steuntje in de rug te geven en anderzijds om alle moeders (en andere geliefden) van Denekamp in de bloemetjes te zetten.

Onlineverkoop
Vanwege corona kan de vereniging de zomerbloeiers helaas dit jaar niet huis-aan-huis verkopen. Daarom gaat de vereniging alles online organiseren. Uiteraard worden de bestelde bloemen wel bij iedereen thuis bezorgd. De bezorging wordt gedaan op zaterdag 8 mei. Bestellingen worden in Denekamp en binnen een straal van 5 km gratis bezorgd. Alle bestellingen buiten dit gebied kunnen op een nader te bepalen plek in Denekamp worden afgehaald op zaterdag 8 mei. Bestel snel zo’n prachtige hanging basket of kleurrijk perkgoed als petunia, bacopa, calibrachoa of de oersterke (hang) geranium, dan weet je zeker dat je je moeder (of iemand anders kan natuurlijk ook heel goed) op Moederdag in het zonnetje zet. Online bestellen kan tot 30 april.
Meer informatie
Kijk op de website van www.devoko.nl of scan de QR code. Meer informatie kun je vinden op de website en op de socialmediakanalen van DeVoKo. Via deze kanalen wordt iedereen op de hoogte gehouden. Steun de vereniging en koop je zomerbloeiers bij TiMax-DeVoko!