Algemeen

Thijs Nieuwmeijer nieuwe eigenaar Fysiotherapie Langeveen-Manderveen

LANGEVEEN / MANDERVEEN - Na 42 jaar is het zover: Ben Boerrigter gaat na vele jaren stoppen als praktijkhouder in Langeveen en Manderveen. Zijn werknemer Thijs Nieuwmeijer heeft de praktijk per 1 april jl. overgenomen. Ben blijft de eerste maanden nog wel zijn werk in Langeveen en Manderveen voortzetten.

Ben is begonnen in 1980 in Langeveen als fysiotherapeut, in 2016 is de vestiging in Manderveen geopend. Hij heeft de praktijk de afgelopen jaren met hulp van zijn medewerkers uitgebouwd tot een praktijk met twee vestigingen die streeft naar een combinatie van de hoogste kwaliteit en de beste zorg voor de patiënt.

De afgelopen jaren heeft de praktijk op het gebied van kwaliteit diverse ontwikkelingen doorgemaakt. Thijs kijkt er naar uit om ook in de toekomst dit verder te verbeteren. Tevens is de maatschappelijke betrokkenheid in beide dorpen een belangrijk speerpunt van de praktijk. Mensen komen voor fysiotherapie, maar er wordt daarnaast ook gewandeld, gefitnesst, hardgelopen en er wordt ouderengym gegeven. Als fysiotherapeuten staan ze graag dicht bij de mensen en dit willen ze graag zo houden.

Thijs begon 7 jaar geleden als fysiotherapeut en is drie jaar geleden afgestudeerd als manueel therapeut. Thijs: “Samen met de huidige collega’s hebben we al goede stappen gezet, dit gaan we proberen de komende jaren voort te zetten. Onze visie is ‘Leven is Bewegen’ en hier proberen we mensen zo optimaal mogelijk in te begeleiden en ondersteunen.”

Per 1 april wordt Fysiotherapie Langeveen-Manderveen voortgezet onder de naam Nieuwmeijer fysiotherapie. Thijs heeft veel zin in deze nieuwe uitdaging en hij hoopt zich samen met zijn team nog jaren in te mogen zetten voor jong en oud in Langeveen, Manderveen en omstreken.