Algemeen

Taart en bloemen voor winnaars Gazellen Award

TWENTERAND - Het Financieele Dagblad reikte dit jaar voor de achttiende keer de Gazellen Award uit voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In de gemeente Twenterand vielen er drie bedrijven in de prijzen. In de categorie kleine bedrijven wonnen de Schuttinggigant uit Vriezenveen en ConstruSteel uit Den Ham een Gazellen Award. Ook in de categorie grote bedrijven scoorde Twenterand met het Hammer bedrijf Vita Plastics.

Wethouder Economie Martha van Abbema en bedrijfscontactfunctionaris Irene Rozendaal stapten onlangs in de auto om deze drie topondernemers en hun personeel persoonlijk te feliciteren. De meegenomen bloemen en taart vielen prima in de smaak. “Geweldig dat deze bedrijven uit onze gemeente het zo goed doen”, aldus de wethouder. “Een duidelijk signaal dat deze drie bedrijven het financieel goed op orde hebben.”

Van Abbema merkte dat het drietal Twenterandse prijswinnaars hun zaakjes ook op andere terreinen prima op orde hebben. “We merkten bij alle drie bedrijven dat er veel aandacht is voor details, zoals een gastvrije ontvangst, sterke klantgerichtheid, mooi kantoor en goed personeelsbeleid. Natuurlijk is groei mooi, maar die aspecten worden zeker niet vergeten. Deze bedrijven verdienen het om nog even extra in de spotlights gezet te worden.”