Algemeen

Stichting Steun Rianne Scholman vraagt om steun voor medische behandelingen en een rolstoelbus

Het gezin van Rianne. Fotograaf: Gerrit Lammers.

RIJSSEN – Rianne Scholman (34) leidde tot 2011 een ‘normaal’ leven en had ze een fulltimebaan bij HEMA. Na de geboorte van haar eerste kind, Boaz, viel Rianne flauw als gevolg van hoge koorts. Uiteindelijk bleek het dat Rianne een instabiele fractuur in de tweede lendenwervel heeft. Om Rianne en haar gezin te ondersteunen bij het financieren van een rolstoelbus en mogelijke medische behandelingen is er een stichting opgezet.

Rianne komt haar dagen vooral liggend door, maar zou toch graag in een elektrische rolstoel vervoerd worden. Dit is alleen mogelijk in een rolstoelbus. Daarnaast zou Rianne maar al te graag een onderzoek laten doen hoe ze het heeft opgelopen en medische behandelingen ondergaan. Deze behandelingen kunnen niet uitgevoerd in Nederland en daarom wil Stichting Steun Rianne Scholman geld ophalen voor zowel de rolstoelbus als medische behandelingen.

“In verband met de huidige coronacrisis is het op dit moment voor ons nog niet mogelijk om (grootschalige) acties en/of activiteiten te organiseren. Uiteraard zijn wij wel bezig het een en ander alvast op papier uit te werken”, schrijft de stichting. Inmiddels staat de teller op € 6.105,- voor Rianne. Help jij haar mee? Voor meer informatie en doneren: https://www.stichtingsteunriannescholman.nl/

Reacties

Daar willen wij aan meewerken.

Vriendelijke groeten,

Francis & Jan Render