Algemeen

Start gezellige Losserse Boerenmarkt in het teken van Pasen

LOSSER - Goed nieuws!! Zaterdag 27 maart is er weer een Boerenmarkt in hartje Losser! Al een aantal jaren is Losser de laatste zaterdag van de maand met intrede van de lente de gezelligste spot in de omgeving. De Boerenmarkt wordt het echte verhaal achter het product verteld. Pure, gezonde en ambachtelijk gemaakte streekproducten worden weer volop aangeboden.

De deelnemers en activiteiten voor de 1e Boerenmarkt Losser, zaterdag 27 maart zijn:

Tuffelpannenkoeken
Zuivelhoeve Losser
Bakkers van Alink
Maathuis Hereford Vlees
Boersma Jam
Het groene lokaal
Worst en meer
De Pindakaaspot
Fruitboederij Oold Bleank
Eierenverkoop door een vereniging voor het goede doel
Home Made Chocolate

Nieuwe exposanten:
't Groene Goud biedt haar overheerlijke Italiaanse Extra Vierge olijfolie met verse ingrediënten aan. Overheerlijke olijfoliën met knoflook, rozemarijn of basilicum. Ook bieden ze overheerlijke pesto’s uit Italië aan. Een voorproefje kan alvast worden genomen op www.tgroenegoud.nl

Met (h)eerlijke Paling Boekelo staat er weer een aanbieder op de Losserse Boerenmarkt die overheerlijke paling aanbiedt. De paling is duurzaam gekweekt en wordt vers gerookt vanaf de kraam aangeboden. Extra info kan op Facebook worden gevonden: \palingboekelo
Nieuwkomer is ook Ann’s Wellness. Zij staat met heerlijke geurige thee en gezonde biologische muesli op de boerenmarkt.

Activiteiten voor kinderen
Voor de kinderen zijn er leuke paasworkshops in het centrum van Losser. Ze kunnen eieren schilderen en een paaskleurplaat kleuren. Op die zaterdag lopen twee paashazen rond over de markt en door het centrum met een mand vol met allerlei lekkere dingen.

Kom, en beleef de Boerenmarkt in Losser! En het belooft ook nog eens heerlijk zonnig weer te worden!

Bezoekers aan de markt dienen zich te houden aan de voorschriften rondom corona, zoals het houden van 1 ½ meter afstand. Die maatregelen moeten in acht worden gehouden om maandelijks weer heel veel gezellige streekmarkten te houden.

Boerenmarkt Losser,
zaterdag 27 maart,
van 10.00 tot 16.00 uur
Brinkstraat en Teylersplein Losser