Algemeen

Stamppotactie Scouting Denekamp
Bestellen vanuit je luie stoel

DENEKAMP - Dit jaar geen huis-aan-huisverkoop i.v.m. corona, maar niets doen is ook optie voor Scouting Denekamp. U kunt nog steeds genieten van de overheerlijke stamppot boerenkool.

De stamppot wordt vers bereid in een professionele keuken door echte koks. Heerlijke stamppot en dat scheelt weer een avondje (of meer) koken. De verkoop is in Denekamp en omstreken. De actie zal dit jaar dus anders verlopen. Geen huis-aan-huisverkoop en ook geen verkoop op het scoutinggebouw. De stamppot kunt u online bestellen op www.ikwilstamppot.nl. Hier kunt u het aantal porties doorgeven en ook afrekenen. Ook bestaat de mogelijkheid om een vrij gift te doneren. Bestellen kan tot 22 februari. Op zaterdag 27 februari wordt de door bestelde stamppot geheel coronaproof bij u afgeleverd.

75-jarig jubileum

Het had een feestjaar moeten worden. 75 jaar Scouting Denekamp. Goede reden om eens flink uit te pakken. Alles was er klaar voor: een jubileumcommissie met geweldige ideeën zoals een open dag, jubileumlogo, jubileumweekend voor alle jeugdleden en een weekend voor bestuur, leiding en NDLG. Maar net als zoveel feestjes en activiteiten kan dit niet doorgaan, dus wordt er bij de scouting dit jaar geen feestje gevierd. Maar zoals al eerder gezegd is: niets doen is geen optie, dus ook voor een 75-jarig jubileum niet. Alle activiteiten worden een jaar opgeschoven en zodra het weer kan wordt er gevierd bij Scouting Denekamp. Het 75-jarig bestaan wordt dan afgesloten met een grandioos jaar dat bol staat met mooie activiteiten.

Stamppotactie voor jubileumfeest

De meeropbrengst van de stamppotactie wordt dus besteed om er voor de jeugdleden en leiding een mooi feestjaar van te maken. Dus bestel lekker vanuit u warme kamer in de luie stoel de stamppot en hiermee steunt u de avontuurlijkste vereniging.

Reacties

Ik wil graag 1 portie stamppot bestellen.

Hoi Ivo. De stamppot kun je online bestellen op www.ikwilstamppot.nl.

Bedankt!