Algemeen

Spetterende opening van Be nice Lingerie voor jou

TUBBERGEN - Met het doorknippen van een roze lint, werd Be nice Lingerie voor jou afgelopen vrijdag officieel geopend. Daarmee is het winkelbestand van het dorp Tubbergen uitgebreid met een lingeriezaak voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. “Dit is een grote aanwinst voor Tubbergen”, sprak burgemeester Wilmien Haverkamp.

Janine Vissia, formulemanager van Be nice Lingerie voor jou, is blij dat in Tubbergen de eerste winkel is geopend, die volledig volgens het nieuwe winkelconcept van start gaat. Als Tubbergse ligt haar hart in deze gemeente. Daarom verzocht ze de genodigden voor de opening om in plaats van bloemen en presentjes een kleine bedrag te doneren aan het goed doel: Sociaal Twente.

Hoogwaardig

Aangemoedigd door de vrolijke klanken van een blaaskapel, knipte burgemeester Haverkamp het roze lint door. Ze werd hierbij geflankeerd door Janine Vissia en Bernice den Boon, eigenaresse van Be nice Lingerie voor jou in Heerde, de winkel van waaruit de formule is ontwikkeld.

“Deze nieuwe winkel is een aanwinst voor het dorp Tubbergen en de hele gemeente”, zei ze in een korte toespraak. “Wij zijn er trots op dat we in dit dorp hoogwaardige modezaken en -detailhandel hebben. Be nice Lingerie voor jou past daar perfect bij. Persoonlijk ben ik er ook blij mee”, vervolgde ze enthousiast. “Zelf rijd ik hiervoor naar Zutphen, dat hoeft nu niet meer. Dit is ook wat we belangrijk vinden voor een dorp: lokaal kopen en lokaal kunnen kopen.” 

Be nice Lingerie voor jou zet de verdubbelaar in

De goede doelenactie die Janine houdt ter ere van de opening, werd door de genodigden enorm gewaardeerd. De opbrengst van de donaties gaat naar Sociaal Twente. Stichting Sociaal Twente zorgt ervoor dat kwetsbare, Twentse gezinnen een weekje geheel verzorgd op vakantie kunnen. De afgelopen jaren heeft de organisatie al vijf gezinnen blij gemaakt met een vakantie in de regio. De geselecteerde gezinnen hebben buiten hun toedoen financiële problemen waardoor op vakantie gaan niet mogelijk is. Stichting Sociaal Twente is geheel afhankelijk van giften en donaties. Tevens wordt zij ondersteund door verschillende sponsoren. De stichting heeft inmiddels zeven vakantielocaties. De wens is om door te groeien zodat alle veertien gemeenten bij het initiatief betrokken zijn en uitbreiding naar veertien gezinnen mogelijk wordt.

“Doneren kan de hele week nog”, laat Janine weten. “Hiervoor staat er een speciale roze doelen-pot in de winkel, En omdat het feest is, verdubbelen we het gedoneerde bedrag! Zaterdag maken we het eindbedrag bekend.”

Om de opening van de winkel in Tubbergen nog even door te vieren, worden er deze hele week dagelijks verschillende prijzen verloot.

Meer informatie is te vinden op de website: www.lingerievoorjou.nl.