Algemeen

Speelgoed voor kinderen gezinnen Voedselbank gemeente Losser

LOSSER - Stapvoets naderen we de decembermaand. St. Nicolaasintochten kunnen helaas geen doorgang vinden en dat is juist voor veel kinderen een sein van pepernoten, chocoladeletters en ‘hopen op een cadeautje’. De vrijwilligers Voedselbank gemeente Losser proberen toch ieder jaar rond deze tijd voor kinderen van de cliënten iets extra’s te ‘versieren’. Dan komt er een signaal van Nicole Eulderink en Tom Gervink. Zij importeren en verkopen met hun hun bedrijf Brickd & Brands in Gildehaus op grote schaal speelgoed. Nicole en Tom zijn zelf woonachtig is Losser en zeker begaan met gezinnen die het in onze samenleving even iets minder hebben. Afgelopen zomer brachten zij reeds dozen met kinderzwembadjes, maar ook nu stond er weer een grote partij speelgoed klaar.  

De pakketcommissie van Voedselbank gemeente Losser krijgt de gegevens omtrent gezinssamenstelling door van de intake en gaat het speelgoed evenredig verdelen. Wat leuk dat juist voor de kinderen in deze tijd het Voedselpakket wordt aangevuld met een cadeautje.

Voedselbank gemeente Losser beseft ook nu weer dat ze er met het vrijwilligerswerk zeker niet alleen voorstaan. Juist het meedenken wordt erg gewaardeerd.