Algemeen

Special Olympics deelnemer Rob Geujen flink uitgedaagd bij Heutink

NIJVERDAL - Van 10 tot 12 juni zijn de Special Olympics Nationale Spelen Twente 2022 in Het Ravijn zwem sport zorg. Ravijn lid Rob Geujen zal daar dan ook de Gemeente Hellendoorn vertegenwoordigen tijdens de Nationale Spelen.

Rob is 26 jaar en komt uit Nijverdal. In het dagelijks leven werkt hij bij het wijkteam van Aveleijn Nijverdal. Op de Special Olympics is hij actief als wedstrijdzwemmer en vorige week dinsdag 24 mei heeft hij het partnership met Heutink op grote hoogte bekrachtigd.

Partnership met Heutink op grote hoogte bekrachtigd door ambassadeur Rob!
Een proef doorstaan op 16 meter hoogte. Ga er maar aanstaan. De Nijverdalse zwemmer Rob Geujen werd door familiebedrijf Heutink flink uitgedaagd. In de gloednieuwe expeditieruimte mocht de Special Olympics ambassadeur exclusief op grote hoogte op zoek naar zijn trofee. En het bleek ook nog een zeer smakelijke trofee te zijn, van chocolade. Dit alles stond in het teken van het ondertekenen van de samenwerking.

Voor Heutink is het ondersteunen van de Nationale Spelen een logisch een-tweetje, 'samen delen we de passie voor sport, talent en plezier.'
Projectdirecteur Maaike Heethaar geniet volop van dit hoogstandje. ‘Kijk alleen al wat de impact is van dit mooie moment. Voor ambassadeur Rob nu al een herinnering voor het leven. Buiten dat zijn we ontzettend dankbaar voor de hartverwarmende ondersteuning voor alle sporters vanuit dit prachtige familiebedrijf.’