Algemeen

Soep’n

OLDENZAAL - “Wij zijn Suze Olde Damink, Hanna Loman, Linde Goselink en Carlin Laarhuis, uit 3A6 en 3G1. Wij hebben vanuit het VWO+ programma de opdracht gekregen om een eigen bedrijf op te starten. Wij hebben het bedrijf Soep’n opgestart. We verkopen verse soep met zelf bewerkte kommetjes. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een verspakket, waarmee u zelf een heerlijke soep kunt creëren. U kunt hierbij kiezen uit de volgende soepen: Erwtensoep, courgettesoep, romige tomatensoep en pompoensoep.”

“Het geld wat wij verdienen doneren wij aan een goed doel: ‘De verjaardagsbox Oldenzaal’. Dit goede doel zet zich in voor kinderen die het thuis iets minder breed hebben en daarom moeilijk hun verjaardag kunnen vieren. De verjaardagsbox wordt afgestemd op leeftijd. Zo zullen mensen tussen de 0 en 12 jaar ranja krijgen en tussen de 12 en 18 jaar frisdrank. Verder zitten er spullen in waarmee je een verjaardag kan organiseren, denk hierbij aan slingers, ballonnen en een tegoedbon voor een taart.

Als u zich aangesproken voelt of interesse heeft kunt u ons contacteren via de Instagrampagina soepn_ of Facebookpagina soepn_

In onze klas zijn nog meer bedrijven opgestart, waar u bijvoorbeeld een leuk kerstcadeautje kunt kopen. Die kunt u ook bereiken via onze accounts, wij zullen zorgen dat de vragen en bestellingen bij het juiste bedrijf terecht komen.”