Algemeen

Serviceclub Inner Wheel Ambt Almelo schenkt € 2500 aan ‘Stichting de Eethoek’

ALMELO - Op dinsdag 10 januari jl. heeft Hester Meinders (past president Inner Wheel Ambt Almelo) tijdens een ledenbijeenkomst in het Naturhus Almelo een cheque van € 2500 overhandigd aan Monique van der Veen van Stichting De Eethoek Almelo. Een mooi resultaat van fundraising 2021-2022. Bij de ontvangst van de cheque vertelde Monique dat het bedrag garant staat voor 2500 maaltijden. Ook in het verenigingsjaar 2022-2023 is Stichting De Eethoek het jaarproject van Inner Wheel Ambt Almelo.

Monique van der Veen is de grote drijfveer achter de Stichting De Eethoek. Zij werkt samen met een team van vrijwilligers om een paar keer per week gezonde maaltijden te bereiden voor de minder bedeelden.

Ook de leden van Inner Wheel Ambt Almelo hebben als vrijwilligers Monique en haar team geholpen met  meekoken en kerstpakketten in pakken.

Voor meer informatie kunt u kijken op stichtingdeeethoek.nl

Inner Wheel Ambt Almelo maakt onderdeel uit van Inner Wheel Nederland met in totaal  63 clubs, verdeeld over 3 districten en meer dan 2000 leden en van de wereldwijde organisatie International Inner Wheel die een Consultatieve Status bij de VN heeft. International Inner Wheel werd opgericht op 10 januari 1924, dus de donatie is een mooi verjaardagcadeau.

Binnen Inner Wheel draait het om betrokkenheid. Dit komt duidelijk tot uiting in de 3 kernwaarden van Inner Wheel: persoonlijk betrokken, sociaal bewogen en internationaal verbonden.

Voor meer informatie kunt u kijken op innerwheel.nl

Uw reactie