Algemeen

Zaterdag 2 oktober tussen 9.00 uur en 16.30 uur komen de kinderen langs

Scouting Rijssen gaat weer langs de deuren om tulpenbollen te verkopen

RIJSSEN - Op zaterdag 2 oktober a.s. zullen de scouts van Scouting Oosterhof – Niej Begin, herkenbaar aan hun uniform, tussen 9.00 en 16.30 uur weer langs de Rijssense deuren gaan om rode, gele en paarse tulpenbollen te verkopen voor € 2,50 per zakje.

“Van de opbrengst kunnen we enerzijds de contributie zo laag houden zoals deze al tijden is, anderzijds is er door deze actie ook ruimte voor de aanschaf van nieuwe kampeer- en spelmaterialen, zoals bijvoorbeeld de splinternieuwe kabelbaan”, legt voorzitter Arnold Seppenwoolde uit.

Ook dit jaar is er naast contante betaling ook weer de mogelijkheid om te betalen door middel van de QR-code die de jeugdleden bij zich hebben. “Natuurlijk houden we ook afstand bij de voordeur. En wilt u liever niet dat we aan de deur komen? Geen probleem, dan lopen we gewoon weer verder! Onze verkopers zijn herkenbaar aan hun ‘ScoutFit’, het scouting-uniform.”

Bent u niet thuis, of wilt u er zeker van zijn dat u tulpenbollen kunt kopen? Dan kunt u ook online bestellen via de website. U kunt de tulpenbollen dan op zaterdag 2 oktober tussen 9.00 en 16.30 uur afhalen bij blokhut ’t Oosterhöfke (A.H. ter Horstlaan 12a te Rijssen) of tegen een vergoeding van € 2,50 laten bezorgen (alleen in Rijssen en buitengebieden). Ga voor meer informatie en online bestellen naar www.scouting-rijssen.nl.