Algemeen

Schoolvoetbaltoernooi voor leerlingen basisscholen groep 8 gemeente Losser

LOSSER - De schoolsportcommissie heeft op woensdag 13 april jl. wederom het voetbaltoernooi voor de basisschooljeugd uit de gemeente Losser georganiseerd. Op de velden van KVV Losser en AJC‘96 werd ’s middags onder prachtige omstandigheden gestreden om het kampioenschap van de gemeente Losser. De kampioenen zullen de gemeente vertegenwoordigen tijdens de Twentse voetbalkampioenschappen later dit schooljaar. 

Na het spelen van alle poulewedstrijden werden de finales gespeeld. De finale van het voetbaltoernooi bij de jongens ging tussen de Martinus en de Pax Christi. In deze finale bleek het team van de Pax Christi na het nemen van strafschoppen de sterkste. Op de 2e plaats eindigde de Martinus 1, op de 3e en 4e plaats eindigden resp. de Martinus 2 en het Kompas.

Bij de meiden is het toernooi uiteindelijk gewonnen door het team van de Veldzijde, als 2e is geëindigd de Verrekijker en op de 3e en 4e plaats eindigden resp. De Martinus en de Imenhof. 

Dit jaar zijn er wederom scheidsrechters beschikbaar gesteld door het Twents Carmel College uit losser. Leerlingen van het LO2 vak leidden de wedstrijden op een vakkundige manier. De organisatie kijkt erg tevreden terug op een fair en goed verlopen toernooi. Daarbij willen we K.V.V. Losser, AJC’96, de EHBO en de leerlingen van het Twents Carmel College Losser bedanken voor de ondersteuning bij dit toernooi, dit alles zou niet mogelijk zijn zonder de vrijwillige inzet van deze organisaties!