Algemeen

Schitterende verlichte kunstwerken vullen de straten in Oldenzaal
‘It's beginning to look a lot like Christmas...’

OLDENZAAL - De donkere dagen zijn aangebroken en het is weer tijd voor gezelligheid! De straten in de binnenstad zijn prachtig versierd en gevuld met de mooiste verlichting voor een ultieme kerstsfeer. Verspreid door de stad vind je vanaf 6 december een groot aantal verlichte kunstwerken, mooi versierde etalages en kerstbomen.

Net als voorgaande jaren zal de stad Oldenzaal glinsteren en schitteren van de feestelijke sfeerverlichting. Bovenaan de gevels van de straten hangen de guirlandes met bijzondere verlichting. Het geheel blinkt, fonkelt en glanst. 

En binnenkort komen daar de sfeervolle verlichte kunstwerken bij. Het rendier op ski’s van 3 meter hoog en 2 meter breed. Met coole gouden skibroek met rode randen. En natuurlijk komt ook het rendier terug. Bijna 3 meter hoog en met een oppervlakte van bijna 5 meter. Met een uitzonderlijk groot gewei.

Een halfronde bal waarin diverse structuren te zien zijn van een diameter van 4 meter. Immens en grotesk maar bovenal bijzonder. Een mooie sculptuur om op de foto te zetten. De Lady’s pump is nummer vijf. Waar komen deze elementen te staan? Dat is nog een grote verrassing. Midden in het centrum om de pleinen en in de buurt van winkelcentrum de Driehoek en de Vijfhoek. 

Fotomoment

Vorig jaar heeft  Oldenzaal Promotie prachtige foto’s ontvangen en hoopt daar dit jaar ook weer op. Vind je het leuk om een foto of selfie te maken met een of meerdere kunstwerken? Stuur deze op en misschien staat jouw foto of selfie wel op www.uitinoldenzaal.nl. Stuur jouw foto naar info@oldenzaalpromotie.nl 

Een drietal tips om de mooiste selfie te maken:

1. Maak de selfie vanuit een goede hoek. 

Experimenteer met verschillende hoeken en kijk hoe je gezicht eruitziet

2. Lach, of doe iets vrolijks. 

Het is niet de bedoeling dat je een bedroefd of een sip gezicht trekt. 

3. Let op photobombers. 

Kijk goed om je heen voordat je een foto maakt, zodat je er zeker van bent dat niets en niemand ergens staat te wachten om jouw moment te verpesten.

Oldenzaal Promotie

Stichting Oldenzaal Promotie is verantwoordelijk voor de citymarketing van Oldenzaal en beheert de Tourist Info aan de Grootestraat 35-37 in Oldenzaal. 

Meer weten?

Kijk op www.uitinoldenzaal.nl