Algemeen

Samenwerking Van Brussel Makelaardij en de Makelaar van Twente: gratis waardebepaling woning en kraskaart met prijzen!

RIJSSEN - De Makelaar van Twente is één van de actiefste makelaars in de regio met vestigingen in Almelo en Oldenzaal en wordt gerund door Jeannette Speijer en haar team. Vanaf 1 oktober gaan zij een samenwerking aan met Van Brussel Makelaardij, die sinds 2007 gevestigd is aan de Huttenwal in Rijssen. 

 

Freek van Brussel: "Door de samenwerking kunnen Jeannette en ik onze klanten nog beter en breder van dienst zijn. Ik ga me daarom richten op de taxaties en Jeannette en haar team houden zich bezig met de aan- en verkoop van de woningen. Onze aanpak blijft, zoals men van ons gewend is, persoonlijk en betrokken.” 

 

Jeannette: “Wij horen graag vooraf waarom mensen hun huis willen verkopen, die persoonlijke beweegredenen zijn ook belangrijk voor een succesvolle verkoop. Wij maken inzichtelijk hoe onze bemiddeling eruit ziet en alles wordt schriftelijk vastgelegd om de verkoper zekerheid te bieden. Dat onze aanpak succesvol is, blijkt uit de positieve beoordelingen die wij van onze opdrachtgevers krijgen en de aanwas van nieuwe woningen.”

 

De Waardeweken

“Om de samenwerking te vieren hebben we de Waardeweken in het leven geroepen. Tijdens de Waardeweken kunnen lezers van de Week van Rijssen in de hele maand oktober door middel van een kraskaart een aantal leuke prijzen winnen variërend van een klusser of een tuinman die gaat helpen tot een dinerbon!”
De kraskaart wordt deze week als flyer bezorgd bij deze krant. Kraskaarten zijn ook af te halen bij het kantoor aan de Huttenwal. 

 

Gratis waardebepaling woning
De hele maand oktober kunnen belangstellenden gratis en vrijblijvend hun woning laten waarderen. “Mensen zijn vaak nieuwsgierig naar de waarde van hun woning. Daarom komen wij graag bij hen langs om de mogelijkheden te bespreken”, vertellen de makelaars. Deze waardebepaling is geheel vrijblijvend.

 

Voor vragen omtrent de werkwijze zijn de makelaars bereikbaar onder telefoonnummer 0548-518605.

 

Meer informatie over de Waardeweken en het huizenaanbod in Twente is te vinden op de website www.demakelaarvantwente.nl