Algemeen

Ruiter Julian Pot figureert met zijn pony in videoclip

TUBBERGEN - De 12-jarige Julian Pot uit Tubbergen beleefde zaterdag 6 maart jl. de dag van zijn leven. Hij nam samen met zijn pony Elvis deel aan een videoclip van de Havenzangers. Julian is lid van Paardensportvereniging St. Hubertus, Harbrinkhoek.

Via via werd vernomen dat Wesley en Willem Mulder van De Havenzangers op zoek waren naar een jongetje met een pony voor hun nieuwste videoclip. Wesley ontving vele mailtjes met aanmeldingen, maar het was Julian die samen met zijn pony Elvis werd uitgekozen. Op zaterdag 6 maart ging Julian met zijn pony naar Saasveld voor de opnamen. Julian werd begeleid door zijn trouwste fan, opa Gerard. Na de kennismaking en een warm welkom door de Havenzangers werd Elvis opgepoetst en gezadeld en konden de opnamen beginnen. Als een volleerd acteur reed Julian met Elvis door het prachtige Twentse landschap en werden de benodigde shots opgenomen. Als kers op de taart schoot Michelle Kruize van HV Photography nog een aantal prachtige foto’s van de combinatie.

Nu is het nog even geduld hebben tot de clip is gemonteerd en wordt uitgebracht. En dan kunnen liefhebbers genieten van de nieuwe single van de Havenzangers, genaamd ‘Leef om te leven’ en natuurlijk kan men Julian dan zien schitteren in zijn videoclipdebuut.

Foto’s: HV-Photography.