Algemeen

Ria Linderhof zorgt voor warme oren én inkomsten voor het goede doel

OLDENZAAL - Afgelopen jaar breide Ria Linderhof mutsen voor het goede doel. De actie van de Oldenzaalse werd een groot succes. Dit jaar pakt Ria de breinaald weer op. Wederom worden er mutsen gebreid. Nieuw dit jaar de haarbanden die door Ria worden gebreid. 

Verkoop in de hal

Ria Linderhof heeft als hobby breien. Ontelbare mutsen in allerklei kleuren en maten naar wens heeft ze al geproduceerd op haar breimachine. Indien gewenst zelfs met een passend logo. “Het is alweer druk, de hele hal staat al vol met mutsen en haarbanden die de mensen komen bekijken. Het coronavirus maakt ook een hoop kapot, zo gaan de kerstmarkten alweer niet door. Gelukkig zijn er dan mensen die het toch leuk vinden om hier te kijken. En ik vind het zelf ook hardstikke leuk om te doen, het is mijn hobby”, aldus de creatieve mevrouw Linderhof.

Goede doel

Het bijzondere aan de mutsen- en haarbandenverkoop van mevrouw Linderhof is dat alle opbrengsten naar het goede doel gaan. Mevrouw Linderhof breidt een muts voor € 5,00 waarvan, na aftrek van de materiaalkosten, de opbrengsten worden gedoneerd aan het goede doel. Net als vorig jaar is het goede doel ‘World Child Care’, maar ook gaat er een deel naar de muziekkoepel in Berghuizen.

World Child Care

Stichting World Child Care ondersteunt kansarme (wees)kinderen en jongeren tot en met twintig jaar, die leven in ontwikkelingslanden. Denk daarbij aan gezonde voeding, kleding, huisvesting, educatie, hygiëne en medische verzorging. World Child Care is momenteel met name actief in Myanmar.

Ook een muts of haarband?

Wilt u ook een lekkere warme muts of haarband? U kunt Ria’s breistudio vinden aan de Burgemeester Wallerstraat 18 te Oldenzaal.

Contact opnemen met Ria’s breistudio kan via tel. 0541-511467, of stuur een mail naar linderhof.ria@gmail.com.