Algemeen

Rabobank Noord en West Twente verrast het Aquapark De Zandstuve

Tweede van rechts voorzitter Herman Lutke Veldhuis en naast hem bestuurslid Hans Nieboer, geflankeerd door directieleden van de Rabobank. Jochem Essink staat links op de foto en Sipko Bruins staat rechts op de foto.

VROOMSHOOP - De RaboClubSupport-actie onder de leden van de Rabobank Noord en West Twente pakte voor de het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop formidabel uit. De eerste prijs werd veroverd en de bijbehorende cheque van € 1.935,00 werd op vrijdagmorgen 5 november overhandigd door enkele directieleden van de Rabobank. Dat gebeurde in de nabijheid van het te realiseren waterspraypark op het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop.

Voorzitter Herman Lutke Veldhuis en bestuurslid Hans Nieboer van het stichtingsbestuur namen namens het stichtingsbestuur de cheque en de fles champagne onder dankzegging in ontvangst. Het bestuur van het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop dankt al degenen die met hun stem ervoor gezorgd hebben dat het waterspraypark als uitnodigende waterspeeltuin voor de allerjongsten steeds dichterbij komt. Deze actie maakte weer eens duidelijk dat Vroomshoop en omgeving het Aquapark De Zandstuve een warm hart toedraagt.