Algemeen

Programma Tennis Vereniging Denekamp

28 augustus: Toernooi – ALV – BBQ op één dag

Direct na de zomervakantie organiseert de Tennis Vereniging Denekamp op zaterdag 28 augustus drie activiteiten op één dag voor haar senior leden:

1. Toernooi van 14.00 tot 17.00 uur

Voor de senioren wordt er, als voorbereiding op het Klungel toernooi van 6 t/m 19 september, van 14.00 tot 17.00 uur, een toernooi met maximaal 3 wedstrijden van 45 minuten voor dubbels georganiseerd. Uiteraard mogen dubbels die niet meedoen aan het klungeltoernooi ook meedoen.

Inschrijvingen zijn mogelijk in: dames dubbel, heren dubbel en gemend dubbel. Er kan ook individueel ingeschreven worden. De organisatie zoekt dan een dubbelpartner. Het toernooi gaat door bij minimaal 24 aanmeldingen (12 dubbels).

2. Algemene Leden Vergadering van 17.30 tot 19.00 uur

Jaarlijks organiseert de vereniging minimaal één Algemene Leden Vergadering (ALV), meestal in februari.

Dit jaar, vanwege corona was dit nog niet gebeurt. Het bestuur wil graag meer aandacht voor deze vergadering en heeft daarom, als extra, een toernooi en een BBQ georganiseerd. Het bestuur legt tijdens deze ALV verantwoording af voor het gevoerde beleid, de financiële situatie wordt besproken en ook de (nabije) toekomst komt aan bod. Daarnaast worden de jubilarissen (25 en 40 jaar lid) gehuldigd. Alle leden met stemrecht kunnen hier direct invloed uitoefenen op het beleid van de vereniging. De vereniging is immers van de leden. De Algemene vergadering is daarom het belangrijkste beslisorgaan van de vereniging. Kortom, het wel en wee van de vereniging wordt dan zichtbaar gemaakt.

Op zaterdag 28 augustus om 17.30 uur is het tijd voor de jaarlijkse ledenvergadering in het clubgebouw. Een bijeenkomst waarvoor alle leden van harte uitgenodigd worden. Jouw stem telt ook! De agenda vind je op de website van de vereniging.

3. BBQ na afloop van de ALV

De dag wordt afgesloten met een BBQ. Inschrijfkosten hiervoor bedragen slechts € 5,00 per persoon. Je kunt je voor de BBQ ook apart aanmelden.

Kortom: Lekker potje tennissen, meepraten over de vereniging, hapje eten en een drankje? Doe mee en meld je ook aan. Aanmelden voor alle activiteiten kan tot uiterlijk 22 augustus via de website tvdenekamp.nl. Alle activiteiten vinden plaats op Tennispark TVD en worden georganiseerd door het bestuur van TVD.

4 september: Het Jonge bikkels toernooi

Lid of geen lid, ervaren of onervaren, talent of kluns, fanatiekeling of meer fan van de derde helft. Dit toernooi is voor iedereen. Er is slechts één voor waarde: Je bent een jonge bikkel tussen de 18 en 28 jaar oud.

Het toernooi vindt plaats op 4 september a.s. bij TVD. Er zullen wedstrijdjes gespeeld worden in duo’s.

Ook al heb je nog nooit een bal raakgeslagen, dit toernooi is ook voor jou. Er wordt namelijk gespeeld in drie categorieën: onervaren, beetje ervaren en meer dan drie jaar tenniservaring.

Er zijn enkele rackets aanwezig voor diegene die er zelf geen hebben.

Natuurlijk mag ook bij dit toernooi de overheerlijke BBQ niet ontbreken. Er wordt afgesloten met een feestavond. De inschrijfkosten bedragen 15 euro per persoon. Deelnemen kan alleen op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs en legitimatie. Opgeven kan via tel. 0628082692. Vermeld hierbij beide namen en categorie. De sluitingsdatum is 28 augustus. Geef je snel op want er zit een maximum aan het aantal inschrijvingen.

5 september: Maak kennis met tennis en ouder-kind toernooi

Om het najaarsseizoen gezellig af te trappen (slaan) organiseert de jeugdcommissie op 5 september voor de tweede keer dit jaar ‘Maak kennis met tennis’.

Ben je tussen de 5 en 12 jaar en lijkt het je leuk om spelenderwijs te leren tennissen, kom dan zondag 5 september a.s. naar de tennisbaan aan de Mr. Mulderstraat 38. Daar ontvangen de trainers van TVD je en kun je kennismaken met de geweldig mooie tennissport. Begonnen wordt om 10.00 uur en het duurt tot 12.00 uur. Daarna wordt er voor de jeugdleden een ouder-kind toernooi georganiseerd.

6 september: start Europrofessionals Klungel toernooi

Na een jaar ertussenuit geweest te zijn komt de organisatie dit jaar dubbel zo hard terug. Dus geef je snel op want “bij zijn is meemaken”.

Opgeven kan via https://mijnknltb.toernooi.nl/…/035A9F1B-3EB5-454C-BB12.

Het klungeltoernooi start dit jaar op maandag 6 september. De traditionele feestavond is op vrijdagavond 17 september, terwijl de finales op zondag 19 september worden gespeeld. Er wordt gespeeld in dames- heren- en mixed dubbels, minimaal 17 jaar en daarnaast ook 45+. Deelnamekosten zijn 10 euro per onderdeel (max. 2 onderdelen). De inschrijving sluit op zondag 29 augustus.