Algemeen

Prachtig jeugdconcert de ‘Junior Music Night’ gepresenteerd door het junior jeugdorkest en de junior slagwerkgroep van de St. Remigius Harmonie

WEERSELO - Zaterdagavond 14 mei jl., de kleine zaal in het Trefpunt was omgebouwd tot een concertzaal waar alle kinderen hun muziek konden laten horen. Ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s waren allemaal wel benieuwd wat hun kroost liet horen. De presentatie was in handen van Jules Borggreve en Loes Jogems.

Het openingsnummer werd gespeeld door het jeugdorkest onder leiding van Judith Löbker met het nummer “Bluesville”. Daarna speelde de AMV groep, onder leiding van Nikki Kleijsen: “Een moeilijk raadsel” en “Hairy scary”. De jeugdslagwerkgroep onder leiding van Thomas Teggeler bracht het nummer “Bongo drive”. Zeven meiden speelden op de klarinet “The Low country rag”. Daarna kwam het jeugdorkest met “Moves likes Jagger. Liz Droste speelde solo op de dwarsfluit, onder leiding van Floor Borghuis. Noortje Bijen speelde solo op haar saxofoon het nummer “Let it go” uit de musical “Frozen”. Het nummer “Bongomania” werd gespeeld door de jeugdslagwerkgroep. De trompettisten onder leiding van Jordi Lensink speelden het prachtige nummer “We will rock you”. Tot slot speelde de jeugdslagwerkgroep “Meer dan gewoon” en als afsluiter speelde het jeugdorkest “Narcotic”.

Trots waren alle muzikanten dat het allemaal zo mooi was gegaan. Het publiek , de docenten en de kinderen waren heel enthousiast. Iedereen kan terugkijken op een geweldige avond. Een prachtig concert hebben ze gegeven waar de kinderen en hun docenten best trots op mogen zijn.

Een prachtige avond met heel veel mooi talent waar de harmonie trots op mag zijn.

 

Ine Flinkers