Algemeen

Pinkstersponsorrit op 24 mei T.b.v. Daniel den Hoed Fonds

LATTROP - Het Daniel den Hoed Fonds zet zich in voor een toekomst zonder kanker. Doe jij al mee? Je kunt een eigen actie starten of een actie van iemand anders steunen. Het is ook mogelijk een bedrag te doneren. Met het geld dat ingezameld wordt, kan er onderzoek gedaan worden naar kanker in het Erasmus MC. Zo zorgt men met elkaar voor een kankervrije toekomst. U kunt Marcel en Marlies Vlek sponsoren voor hun Tour for Life.

Tour for Life 2021
Al eerder reden zowel Marcel als Marlies Vlek de Tour for Life, respectievelijk in 2012 en 2019. De Tour for Life is een monsterfietstocht van 1.300 km van Italië naar Nederland, in 8 dagen, met maar liefst 19.000 hoogtemeters. Elke dag ca. 165 km! Doel is om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor het Daniel den Hoed Fonds dat onderzoek naar kanker mogelijk maakt, de ziekte die we maar niet onder de duim krijgen en waar iedereen mee te maken krijgt, direct of indirect. De kosten voor reis en verblijf dragen de deelnemers helemaal zelf; alle sponsorbijdragen komen 100% ten goede aan het Daniel den Hoed Fonds.
Sponsorrit tweede pinksterdag
Om de doelstelling van Marcel en Marlies Vlek te realiseren, € 15.000,- aan sponsoring bijeen te brengen, moeten ze nog ca. € 2.500,- vinden. Om dat voor elkaar te krijgen wordt er op maandag 24 mei, tweede pinksterdag, een sponsorrit van 50 of 70 km gerealiseerd. De start en finish zijn bij de Holtweijde in Lattrop. De minimale bijdrage per deelnemer is € 10,- maar meer mag natuurlijk ook!
Coronaproof toeren
Deelnemers starten op eigen gelegenheid met maximaal twee personen, of met meer als de RIVM-regels dat toelaten. Het sponsorgeld dient bij de start te worden voldaan; na een kopje koffie en een plak krentenwegge gaat u op weg. Onderweg is er nog een versnapering, alsmede een drankje bij aankomst. Bij mooi weer is het terras van de Holtweijde open (consumpties zijn voor eigen rekening). Deelnemers kunnen vanaf 9.30 uur starten. Help mee om nog meer onderzoek naar kanker te doen, zodat kanker kansloos wordt in de toekomst.
Opgave
Deelnemers kunnnen zich via het e-mailadres marcelvlek@holtweijde.nl opgeven. Vermeld duidelijk alle namen van het team en geef ook de gewenste afstand door die je als team wilt gaan rijden.