Algemeen

Oranje Comité Weerselo de grote winnaar van de sponsoractie Plus Daniëlle Tijhuis

WEERSELO -  Afgelopen zaterdag werden de cheques uitgereikt aan alle deelnemende verenigingen aan de sponsoractie. Vorig jaar was het een lokale actie maar dit jaar was het een landelijke actie. Vijfendertig verenigingen uit Weerselo, Rossum, Deurningen, Reutum Saasveld, Fleringen, Lemselo en Agelo, hadden zich aangemeld en hebben een mooie cheque in ontvangst mogen nemen.

Klanten van de Plus Supermarkt konden sparen voor de clubs en verenigingen in hun buurt. Met deze spaaractie heeft de Plus duizenden clubs en verenigingen een financieel steuntje in de rug gegeven. In de periode van 5 september tot 13 november jl. ontving iedere klant bij een besteding van tien euro aan boodschappen een sponsorpunt. Dit was een voucher met een unieke code die tot en met 20 november geactiveerd kon worden en men kon zelf bepalen welke vereniging of club de sponsorpunten kreeg. In totaal hebben in Weerselo vijfendertig verenigingen en clubs zich aangemeld. Het totaal bedrag van zestienduizend euro werd zaterdagmiddag verdeeld onder de verenigingen. Iedere vereniging mocht een cheque in ontvangst nemen waar ze allemaal heel blij mee waren.

Helaas kon dit vanwege het slechte weer niet buiten maar in verband met de coronamaatregelen moest dit op gepaste afstand met mondkapje binnen gebeuren.

Als eerste eindigde het Oranje Comité Weerselo met de meeste sponsorpunten. Zij ontvingen een cheque ter waarde van Twaalfhonderdnegentig euro. Tweede werd volleybalvereniging Kadoeng uit Reutum. Zij ontvingen een cheque ter waarde van duizenddrieëndertig euro. Als derde is de Stichting AED Weerselo geëindigd met het mooie bedrag van duizendveertien euro. Gerrit Zwiers, voorzitter van de Stichting AED mocht deze prachtige cheque in ontvangst nemen. Verder kregen alle verenigingen persoonlijk  een cheque aangeboden van Daniëlle Tijhuis.

Daniëlle feliciteerde alle verenigingen en was blij dat ze een financieel steentje bij kon dragen en hoopt dat de cheques goed besteed worden.