Algemeen

Opening 10 bijzondere camperplaatsen

OOTMARSUM - Camping de Kuiperberg mocht afgelopen vrijdag 10 nieuwe luxe camperplaatsen met faciliteiten verwelkomen. Dit bijzondere moment, wilde men natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.
Eigenaar van Camping De Kuiperberg, Bert IJland, heeft samen met wethouder Benno Brand de luxe camperplaatsen geopend. De opening was in kleine kring in verband met de corona regels. De aanwezigen konden genieten van een bescheiden hapje en drankje in de buitenlucht.

De populariteit van campers is de laatste jaren sterk gestegen. Door de Corona is de verkoop van campers nog eens extra gestegen. Men durft nog niet naar het buitenland en Nederland als vakantieland wordt ontdekt.
Hierdoor is de vraag naar mooie en uniek gelegen camperplaatsen groot.
 Camperplaats Ootmarsum, bij Camping Kuiperberg Ootmarsum is voor Nederland een unieke camperplaats. Alle voorzieningen tot in het kleinste detail zijn aanwezig om het de camperaars zo comfortabel mogelijk te maken. Vaste oprijblokken om de camper waterpas te zetten, eigen zonneweide, aanrechtblokje met wasbak en stomend water, terras, oplaadpunt voor E-bikes enz.
 
Kijk op http://www.kuiperberg.nl/camperplaats/camperterras/ voor de specificaties.
De camperplaats ligt op loopafstand (700 meter) van  Ootmarsum. Ideaal om de camper te parkeren en lekker wandelend naar het centrum te gaan.
 
Camping en camperplaatsen gaan op 26 maart weer open voor het kampeerseizoen 2021. De horeca blijft in verband met Corona voorlopig gesloten.